Minusta ja harrastuksistani

Hei taas ja tervetuloa uudelleen blogiini! Olen todella iloinen, että olet päätynyt lukemaan blogiani. Kiva, että olet täällä! Toivon, että nautit kaikesta mistä kirjoitan. Olen ollut kiinnostunut sisustussuunnittelusta jo pitkään, joten minusta blogin perustaminen alkoi tuntua hyvältä ajatukselta. Haluan jakaa tämän erittäin tärkeän ja rakkaan harrastukseni kanssasi. Rakastan sisustussuunnittelua yli kaiken, minkä varmasti tulet pian huomaamaan. Toivottavasti viihdyt blogissani pitkään, sillä pidän kirjoittamisesta melkein yhtä paljon kuin siitä, mistä kirjoitan.

Bloggaamalla voi jakaa ajatuksiaan ja ideoitaan

Halusin perustaa blogin myös siksi, koska haluan kertoa sinulle mielipiteeni ja ajatukseni rakkaasta harrastuksestani, jota voisi itse asiassa kutsua intohimoksi. Minulla on paljon kokemusta kirjoittamastani aiheesta, sillä työskentelen kiinteistönvälitysalalla. Kokemusta löytyy siis kentän puolelta, vaikken ole lapsuuteni unelmien ammatissa sisustussuunnittelijana. Läheltä liippaa kuitenkin, enkä ole pettynyt ammatinvalintaani. Näin ne asiat vain menevät, ja niin niiden kuulukin mennä. Elämä on hassu juttu, sillä sitä ei koskaan voi tietää minne sitä lopulta päätyy.

Me kaikki tarvitsemme inspiraatiota silloin tällöin

Toivon ennen kaikkea inspiroivani sinua, kuka ikinä oletkin ja mikä oma kiinnostukseni sisustukseen onkaan. On vain hyvä asia, jos sinulla on erilaisia harrastuksia kuin minulla. Tavoitteeni on tuoda piristysruiske tavalliseen tiistaipäivääsi. Tuoda esille asioita, joita et ehkä ajatellut, ja saada sinut näkemään hieman eri tavalla. Tietenkin olisi myös mahtavaa, jos arvostaisit ammattilaisen mielipiteitäni. Olen hyvä esimerkki siitä, kuinka rakkaasta harrastuksesta voi tulla jonain päivänä työ. Pienenä unelmoin aina, että isona olisin sisustussuunnittelija. Tämä oli nuorena unelmani ja haaveeni todella pitkään. Sittemmin olen päätynyt työskentelemään kiinteistövälittäjänä, joten kauas ei ole päädytty.

Tulen esittelemään suosikkiasioitani, suosituksiani, ideoitani ja paljon muuta. Kirjoitan omasta halustani ja toivon, että pidät blogistani, olit sitten tavallinen maan tallaaja, alan ammattilainen tai sisustusbloggaaja. Olisikin hienoa, jos blogini voisi inspiroida kaikenlaisia ihmisiä, ja miksei muidenkin alojen ammattilaisia. Ketä vain, joka etsii inspiraatiota tai piristystä päiväänsä. Tai ehkä haluat vain olla hiljaa ja katsella kuvia? Sekin käy. Tavoitteeni on, että jokainen voisi viihtyä blogini parissa. Meillä kaikillahan on ne omat syyt miksi luemme blogeja, joten jos sinulla on jokin lempijuttu blogeissa – hyvä!

Blogi muille alan bloggaajille

Nyt olen kertonut hieman blogistani ja itsestäni. Kohta tulemmekin jo loppusanoihin, mutta ennen sitä haluaisin vielä sanoa jotakin. Minusta olisi todella suuri etuoikeus, jos arvostetut sisustusbloggaajat pitäisivät blogiani jonkin arvoisena. Toki teen tätä itseni vuoksi, mutta luen paljon sisustusblogeja ja toisten bloggaajien mielipiteet ovat kultaakin arvokkaampia. Heillä on kehittynyt silmä blogiasioihin ja ehkä voisimme auttaa toinen toisiamme. Se olisi huippua, joten katsotaan miten käy. Olen toiveikas ihminen, joten uskon, että tämä voi vielä onnistua.

Loppusanat

Esittelyssä sitä onkin jo tultu loppusanoihin. Kiitos kovasti, että jaksoit lukea loppuun asti! Toivottavasti jäät katselemaan ympärillesi ja laitat blogini kirjainmerkkeihisi. Toivon nimittäin todella, että näen sinut vielä uudestaan. Olisi mukavaa, jos blogini olisi sinulle hyödyllinen tai muuten vain ilahduttaisi sinua. Tulet varmasti huomaamaan miksi sisustussuunnittelu on intohimoni! Tuntuu että olisi vielä enemmän sanottavaa, mutta jätetään tämä nyt tähän, sillä eihän tässä romaania kirjoiteta. Kiitos vielä juuri sinulle, ja nähdään pian!